Διανομή κάδων κομποστοποίησης στη Βλαχέρνα Άρτας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024, από το Δήμο Αρταίων και την Υπηρεσία Καθαριότητας, η διανομή κάδων κομποστοποίησης στη Βλαχέρνα. Μετά την επιτυχή διανομή των πρώτων 70 κάδων στην Κοινότητα Βίγλας στις αρχές Ιουνίου 2024, συνεχίζεται η διανομή κάδων σε νοικοκυριά και σε άλλες περιοχές του Δήμου, συμπεριλαμβανομένης της Βλαχέρνας.
Οι κάδοι κομποστοποίησης διατίθενται δωρεάν σε κατοίκους περιοχών του Δήμου με λιγότερους από 500 κατοίκους, όπου υπάρχουν μονοκατοικίες με κήπο ή και παρτέρια. Οι δικαιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν άμεσα το παραγόμενο υλικό για τον εμπλουτισμό του εδάφους τους.

Ο Δήμος Αρταίων καλεί τους δικαιούχους – κατοίκους της Βλαχέρνας που για οποιοδήποτε λόγο, δεν προμηθεύτηκαν τον κάδο τους και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την οικολογική πρωτοβουλία, να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2681072910 ή να προσέλθουν στο Αμαξοστάσιο του Δήμου για να προμηθευτούν τον κάδο κομποστοποίησης.
Η κομποστοποίηση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την ανακύκλωση οργανικών αποβλήτων και την παραγωγή σπιτικού λιπάσματος.
Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή αιτήσεων, επικοινωνήστε με το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αρταίων στο τηλέφωνο: 2681362266, κα. Αγγελική Λιάγκα.
Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για το περιβάλλον μας!